E-poštni naslov Geslo

Pozabil sem geslo

 

Spremljanje slovenskih javnih razpisov

Javna obvestila v Sloveniji in Evropski uniji

Objave

Pri storitvi spremljanja javnih naročil lahko s pomočjo CPV kod ali ključnih besed za iskanje vnaprej določite iskalne profile in si prilagodite iskalne nastavitve. Na spodnjem seznamu si lahko ogledate 24 glavnih kategorij. Za kategorijami v oklepaju je prikazano število vseh  oskrbovalnih panog v Sloveniji in Evropski uniji, objavljenih v zadnjih 7ih dneh.

V primeru težav z nastavitvami se obrnite na nas. Na voljo smo Vam na telefonski številki  01 777 51 77 in na elektronskem naslovuinfo@informator-javnihrazpisov.si

 

PredlagateljTip kategorijaVsebina
SIUradno ime OBČINA MIREN - KOSTANJEVICA Poštni naslov: Miren 137 Poštna številka: 5291 Šifra NUTS: SI Kraj Miren ...Obvestilo o oddaji naročila male vrednostiPredmet javnega naročila je oskrba s toploto z vgradnjo sistema proizvodnje toplotne energije na lesno biomaso OŠ in Vrtec Kostanjevica na Krasu.
SIUradno ime Javno podjetje KRAŠKI VODOVOD SEŽANA d.o.o. Poštni naslov: Bazoviška cesta 6 Poštna številka: 6210 ...Obvestilo o naročilu male vrednostiDobava vodovodnega materiala za obdobje enega leta za potrebe javnega podjetja.
SIUradno ime JAVNO KOMUNALNO PODJETJE PRODNIK d.o.o. Poštni naslov: Savska cesta 34 Poštna številka: 1230 Šifra NUTS: ...Obvestilo o oddaji naročila male vrednostiodčitavanje vodomerov

Novice

19.04.2018

E-javno naročanje

Poenostavljen postopek javnega naročanja

29.03.2018

ESPD obrazec prinaša težave

Pomoč pri izpolnjevanju ESPD obrazca

[Naslednji]

Informacije o javnih razpisih

Na naši spletni strani povzemamo osnovne informacije o razpisih ter Vam pomagamo, da v množici različnih naročil hitro najdete pot do tistih, ki so za Vas najbolj zanimivi. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

[Naslednji]

O nas

Od leta 2009 se ukvarjamo s spremljanjem javnih naročil in razpisov. Naš cilj je postati pomemben del evropskega informacijskega trga javnih naročil. Sledimo cilju oblikovanja sistema, ki se izvaja v državah EU kot vir pomembnih informacij o javnih razpisih in naročilih. Svojim naročnikom tako pomagamo pri pridobivanju novih strank doma in v tujini.

[Naslednji]

Zemljevid

Ali vas zanima, koliko javnih razpisov in naročil je trenutno aktualnih v določeni regiji? Premaknite kazalec na ustrezno regijo!

 NUTS zemljevid