E-poštni naslov Geslo

Pozabil sem geslo

 

Spremljanje slovenskih javnih razpisov

Javna obvestila v Sloveniji in Evropski uniji

Objave

Pri storitvi spremljanja javnih naročil lahko s pomočjo CPV kod ali ključnih besed za iskanje vnaprej določite iskalne profile in si prilagodite iskalne nastavitve. Na spodnjem seznamu si lahko ogledate 24 glavnih kategorij. Za kategorijami v oklepaju je prikazano število vseh  oskrbovalnih panog v Sloveniji in Evropski uniji, objavljenih v zadnjih 7ih dneh.

V primeru težav z nastavitvami se obrnite na nas. Na voljo smo Vam na telefonski številki  01 777 51 77 in na elektronskem naslovuinfo@informator-javnihrazpisov.si

 

PredlagateljTip kategorijaVsebina
SIUradno ime DOM STAREJŠIH OBČANOV ČRNOMELJ Poštni naslov: Ulica 21. oktobra 19C Poštna številka: 8340 Šifra NUTS: ...Obvestilo o naročilu male vrednostiPredmet naročila je izdelava, dobava in montaža okoljsko manj obremenjujoče opreme v sobe stanovalcev Doma starejših občanov Črnomelj. Pohištvo mora biti izdelano po meri prostorov.
SIUradno ime MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO Poštni naslov: Tržaška cesta 21 Poštna številka: 1000 Šifra NUTS: SObvestilo o naročilu male vrednostiDobava in montaža okoljsko manj obremenjujoče pisarniške opreme.
SIUradno ime JAVNI ZAVOD LEKARNA LJUBLJANA Poštni naslov: Komenskega ulica 11 Poštna številka: 1000 Šifra NUTS: SI ...Obvestilo o oddaji naročila male vrednostiIzdelava, dobava in montaža lekarniškega pohištva za prostore Lekarne Citipark Obseg del in pogoji izvedbe del so razvidni iz dokumentacije predmetnega naročila.

Novice

05.01.2018

Sprememba mejnih vrednosti

S 1. januarjem 2018 so pričele veljati nove mejne vrednosti javnih naročil.

17.02.2016

Spletno reševanje sporov

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

[Naslednji]

Informacije o javnih razpisih

Na naši spletni strani povzemamo osnovne informacije o razpisih ter Vam pomagamo, da v množici različnih naročil hitro najdete pot do tistih, ki so za Vas najbolj zanimivi. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

[Naslednji]

O nas

Od leta 2009 se ukvarjamo s spremljanjem javnih naročil in razpisov. Naš cilj je postati pomemben del evropskega informacijskega trga javnih naročil. Sledimo cilju oblikovanja sistema, ki se izvaja v državah EU kot vir pomembnih informacij o javnih razpisih in naročilih. Svojim naročnikom tako pomagamo pri pridobivanju novih strank doma in v tujini.

[Naslednji]

Zemljevid

Ali vas zanima, koliko javnih razpisov in naročil je trenutno aktualnih v določeni regiji? Premaknite kazalec na ustrezno regijo!

 NUTS zemljevid