E-poštni naslov Geslo

Pozabil sem geslo

 

Spremljanje slovenskih javnih razpisov

Javna obvestila v Sloveniji in Evropski uniji

Objave

Pri storitvi spremljanja javnih naročil lahko s pomočjo CPV kod ali ključnih besed za iskanje vnaprej določite iskalne profile in si prilagodite iskalne nastavitve. Na spodnjem seznamu si lahko ogledate 24 glavnih kategorij. Za kategorijami v oklepaju je prikazano število vseh  oskrbovalnih panog v Sloveniji in Evropski uniji, objavljenih v zadnjih 7ih dneh.

V primeru težav z nastavitvami se obrnite na nas. Na voljo smo Vam na telefonski številki  01 777 51 77 in na elektronskem naslovuinfo@informator-javnihrazpisov.si

 

PredlagateljTip kategorijaVsebina
SIuradno ime: Javno podjetje Energetika Ljubljana d.o.o.Oddaja naročilaSlovenija Ljubljana Cevi in pribor (fitingi)
SIuradno ime: Elektro Primorska, podjetje za distribucijo električne energije, d.d.Oddaja naročilaSlovenija Nova Gorica Stolpi, predalčni stebri, sohe ladijskih žerjavov in stebri
SIuradno ime: Zdravstveni dom LjubljanaDodatne informacije Slovenija Ljubljana Laboratorijski reagenti
SIUradno ime ELEKTRO PRIMORSKA podjetje za distribucijo električne energije, d.d. Poštni naslov: Erjavčeva ulica 22 ...Obvestilo o oddaji naročila - gospodarske javne službeObnova enosistemskega DV 110 kV RTP Pivka - ENP Pivka v dvosistemski daljnovod. Natančnejši opis je v Tehničnih razpisnih pogojih.
SIUradno ime MESTNA OBČINA VELENJE Poštni naslov: Titov trg 1 Poštna številka: 3320 Šifra NUTS: SI Kraj Velenje ...Obvestilo o oddaji naročilaPredmet javnega naročila je nakup in postavitev enot za modularni vrtec. Mestna občina Velenje, na podlagi 3. odstavka 66. člena ZJN-3 izvaja javno naročilo v imenu in za račun Vrtca Velenje.
SIUradno ime PLINOVODI, Družba za upravljanje s prenosnim sistemom, d.o.o. Poštni naslov: Cesta Ljubljanske brigade 11B ...Obvestilo o naročilu male vrednostiPredmet naročila je sklenitev okvirnega sporazuma s ponovnim odpiranjem konkurence med strankami okvirnega sporazuma za nabavo potrošnega materiala za vzdrževanje na prenosnem plinovodnem sistemu

Novice

19.04.2018

E-javno naročanje

Poenostavljen postopek javnega naročanja

29.03.2018

ESPD obrazec prinaša težave

Pomoč pri izpolnjevanju ESPD obrazca

[Naslednji]

Informacije o javnih razpisih

Na naši spletni strani povzemamo osnovne informacije o razpisih ter Vam pomagamo, da v množici različnih naročil hitro najdete pot do tistih, ki so za Vas najbolj zanimivi. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

[Naslednji]

O nas

Od leta 2009 se ukvarjamo s spremljanjem javnih naročil in razpisov. Naš cilj je postati pomemben del evropskega informacijskega trga javnih naročil. Sledimo cilju oblikovanja sistema, ki se izvaja v državah EU kot vir pomembnih informacij o javnih razpisih in naročilih. Svojim naročnikom tako pomagamo pri pridobivanju novih strank doma in v tujini.

[Naslednji]

Zemljevid

Ali vas zanima, koliko javnih razpisov in naročil je trenutno aktualnih v določeni regiji? Premaknite kazalec na ustrezno regijo!

 NUTS zemljevid