E-poštni naslov Geslo

Pozabil sem geslo

 

Spremljanje slovenskih javnih razpisov

Javna obvestila v Sloveniji in Evropski uniji

Objave

Pri storitvi spremljanja javnih naročil lahko s pomočjo CPV kod ali ključnih besed za iskanje vnaprej določite iskalne profile in si prilagodite iskalne nastavitve. Na spodnjem seznamu si lahko ogledate 24 glavnih kategorij. Za kategorijami v oklepaju je prikazano število vseh  oskrbovalnih panog v Sloveniji in Evropski uniji, objavljenih v zadnjih 7ih dneh.

V primeru težav z nastavitvami se obrnite na nas. Na voljo smo Vam na telefonski številki  01 777 51 77 in na elektronskem naslovuinfo@informator-javnihrazpisov.si

 

PredlagateljTip kategorijaVsebina
SIUradno ime MINISTRSTVO ZA OBRAMBO REPUBLIKE SLOVENIJE Poštni naslov: Vojkova cesta 55 Poštna številka: 1000 Šifra ...Obvestilo o oddaji naročila male vrednostitiskanje revije SV
SIUradno ime Javna agencija Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma Poštni naslov: Dimičeva ulica 13 ...Obvestilo o oddaji naročilaPredmet naročila je izvedba aktivnosti za spodbujanje razvoja in trženja Slovenije kot kongresno turistične destinacije v letih 2018 in 2019.
SIUradno ime Javna agencija Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma Poštni naslov: Dimičeva ulica 13 ...Obvestilo o oddaji naročila male vrednostiPredmet naročila je izvedba vseh aktivnosti za »Digitalno kampanjo za preusmerjanje tranzitnih gostov«
SIUradno ime KULTURNI DOM FRANCA BERNIKA DOMŽALE Poštni naslov: Ljubljanska cesta 61 Poštna številka: 1230 Šifra ...Obvestilo o oddaji naročila male vrednostiPredmet javnega naročila sta tisk in distribucija edicije Slamnik.
SIUradno ime Inštitut za kovinske materiale in tehnologije Poštni naslov: Lepi pot 11 Poštna številka: 1000 Šifra ...PopravekDobava tujih serijskih publikacij v letu 2018
SIUradno ime VRHOVNO SODIŠČE REPUBLIKE SLOVENIJE Poštni naslov: Tavčarjeva ulica 9 Poštna številka: 1000 Šifra ...Obvestilo o oddaji naročila male vrednostiDobava tujih serijskih publikacij, izdanih v letu 2018.
SIUradno ime AGENCIJA ZA KOMUNIKACIJSKA OMREŽJA IN STORITVE REPUBLIKE SLOVENIJE Poštni naslov: Stegne 7 Poštna ...Obvestilo o oddaji naročila male vrednostiPredmet javnega naročila je priprava načrta in specifikacije spletnega informacijskega sistema AKOS z vključenimi žičnimi modeli.
SIuradno ime: Pošta Slovenije d.o.o.Oddaja naročilaSlovenija Maribor Znamke
SIuradno ime: Pošta Slovenije d.o.o.Oddaja naročilaSlovenija Maribor Tiskarske storitve

Novice

05.01.2018

Sprememba mejnih vrednosti

S 1. januarjem 2018 so pričele veljati nove mejne vrednosti javnih naročil.

17.02.2016

Spletno reševanje sporov

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

[Naslednji]

Informacije o javnih razpisih

Na naši spletni strani povzemamo osnovne informacije o razpisih ter Vam pomagamo, da v množici različnih naročil hitro najdete pot do tistih, ki so za Vas najbolj zanimivi. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

[Naslednji]

O nas

Od leta 2009 se ukvarjamo s spremljanjem javnih naročil in razpisov. Naš cilj je postati pomemben del evropskega informacijskega trga javnih naročil. Sledimo cilju oblikovanja sistema, ki se izvaja v državah EU kot vir pomembnih informacij o javnih razpisih in naročilih. Svojim naročnikom tako pomagamo pri pridobivanju novih strank doma in v tujini.

[Naslednji]

Zemljevid

Ali vas zanima, koliko javnih razpisov in naročil je trenutno aktualnih v določeni regiji? Premaknite kazalec na ustrezno regijo!

 NUTS zemljevid