E-poštni naslov Geslo

Pozabil sem geslo

 

Spremljanje slovenskih javnih razpisov

Javna obvestila v Sloveniji in Evropski uniji

Objave

Pri storitvi spremljanja javnih naročil lahko s pomočjo CPV kod ali ključnih besed za iskanje vnaprej določite iskalne profile in si prilagodite iskalne nastavitve. Na spodnjem seznamu si lahko ogledate 24 glavnih kategorij. Za kategorijami v oklepaju je prikazano število vseh  oskrbovalnih panog v Sloveniji in Evropski uniji, objavljenih v zadnjih 7ih dneh.

V primeru težav z nastavitvami se obrnite na nas. Na voljo smo Vam na telefonski številki  01 777 51 77 in na elektronskem naslovuinfo@informator-javnihrazpisov.si

 

PredlagateljTip kategorijaVsebina
SIUradno ime URAD VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA KOMUNICIRANJE Poštni naslov: Gregorčičeva ulica 25 Poštna številka: ...Obvestilo o naročiluSpremljanja domačih medijev in izdelava klipinga za potrebe naročnika v obdobju med 01.05.2018 in 30.04.2021.
SIUradno ime OKP JAVNO PODJETJE ZA KOMUNALNE STORITVE Rogaška Slatina, d.o.o. Poštni naslov: Celjska cesta 12 Poštna ...Obvestilo o oddaji naročila male vrednostiPredmet javnega razpisa je izvajanje poštnih storitev za obdobje od 01.01.2018 do 29.02.2020 za OKP Rogaška Slatina, d.o.o.
SIuradno ime: Urad Vlade Republike Slovenije za komuniciranjeObvestilo o javnem naročiluSlovenija Ljubljana Storitve obdelave podatkov
SIuradno ime: Ministrstvo za okolje in prostorOddaja naročilaSlovenija Ljubljana Storitve informacijske tehnologije: svetovanje, razvoj programske opreme, internet in podpora
SIuradno ime: Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje SlovenijeOddaja naročilaSlovenija Ljubljana Storitve informacijske tehnologije: svetovanje, razvoj programske opreme, internet in podpora
SIuradno ime: Pošta Slovenije d.o.o.Oddaja naročilaSlovenija Maribor Poštne storitve
SIuradno ime: Nacionalni inštitut za javno zdravjeOddaja naročilaSlovenija Ljubljana Poštne storitve
SIuradno ime: Pošta Slovenije d.o.o.Oddaja naročilaSlovenija Maribor Poštne storitve

Novice

05.01.2018

Sprememba mejnih vrednosti

S 1. januarjem 2018 so pričele veljati nove mejne vrednosti javnih naročil.

17.02.2016

Spletno reševanje sporov

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

[Naslednji]

Informacije o javnih razpisih

Na naši spletni strani povzemamo osnovne informacije o razpisih ter Vam pomagamo, da v množici različnih naročil hitro najdete pot do tistih, ki so za Vas najbolj zanimivi. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

[Naslednji]

O nas

Od leta 2009 se ukvarjamo s spremljanjem javnih naročil in razpisov. Naš cilj je postati pomemben del evropskega informacijskega trga javnih naročil. Sledimo cilju oblikovanja sistema, ki se izvaja v državah EU kot vir pomembnih informacij o javnih razpisih in naročilih. Svojim naročnikom tako pomagamo pri pridobivanju novih strank doma in v tujini.

[Naslednji]

Zemljevid

Ali vas zanima, koliko javnih razpisov in naročil je trenutno aktualnih v določeni regiji? Premaknite kazalec na ustrezno regijo!

 NUTS zemljevid