E-poštni naslov Geslo

Pozabil sem geslo

 

Spremljanje slovenskih javnih razpisov

Javna obvestila v Sloveniji in Evropski uniji

DUTB prodaja za 670 milijonov terjatev 04.02.2015

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) je sinoči na svojih spletnih straneh objavila seznam terjatev za prodajo. Na njem je 23 podjetij oz. terjatev v skupni vrednosti 670,3 milijona evrov, izstopajo pa predvsem terjatve do T-2 (150 milijonov evrov), ACH (105,4 milijona evrov) in Grepa (84 milijonov evrov).

Vlada je odločena uvesti davčne blagajne najpozneje do 1. januarja 2016, podrobnosti pa bo določil zakon, ki ga namerava v DZ poslati v dveh mesecih. Država, ki si od davčnih blagajn obeta več pobranih davkov, bo imela z uvedbo sistema predvidoma dva milijona evrov stroškov, okoli 80.000 zavezancev pa po največ 300 evrov, je ministrstvo zapisalo v predlogu akcijskega načrta.

Vir :Lex.novice

 

Nazaj

Spremljanje razpisov

Spremljajte vse dnevne objave javnih razpisov in objav iz Sloveniji in Evropske unije (TED).

Elektronska sporočila, ki jih boste prejemali,  bodo oblikovana po meri, saj bodo vsebovala zgolj tuste javne razpise in naročila, ki ustrezajo Vašim potrebam in dejavnosti Vašega podjetja.

Brskate lahko tudi po arhivu že objavljenih naročil.

[Naslednji]

Informacije o javnih razpisih

Na naši spletni strani povzemamo osnovne informacije o razpisih ter Vam pomagamo, da v množici različnih naročil hitro najdete pot do tistih, ki so za Vas najbolj zanimivi. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

[Naslednji]

O nas

Od leta 2009 se ukvarjamo s spremljanjem javnih naročil in razpisov. Naš cilj je postati pomemben del evropskega informacijskega trga javnih naročil. Sledimo cilju oblikovanja sistema, ki se izvaja v državah EU kot vir pomembnih informacij o javnih razpisih in naročilih. Svojim naročnikom tako pomagamo pri pridobivanju novih strank doma in v tujini.

[Naslednji]

Zemljevid

Ali vas zanima, koliko javnih razpisov in naročil je trenutno aktualnih v določeni regiji? Premaknite kazalec na ustrezno regijo!

 NUTS zemljevid