E-poštni naslov Geslo

Pozabil sem geslo

 

Spremljanje slovenskih javnih razpisov

Javna obvestila v Sloveniji in Evropski uniji

Novost pri naši storitvi 07.04.2015

Prestavljamo vam novost v naši storitvi :

Sedaj vam bomo pošiljali dodatne razpise in naročila na vaš mail naslov, če ste registrirani pri nas in imate sklenjeno naročniško razmerje.

Nemalokrat se zgodi, da razpisniki oziroma naročniki razpisov ne definirajo natančno razpisa na osnovi CPV kode in tako se zgodi, da ne dobite razpisa iz dejavnosti katero opravljate temveč se ta razpis pojavi v popolnoma drugi dejavnosti in drugi CPV kodi, ki je daleč bolj obširna in zajema različne dejavnosti in storitve.

V ta namen, smo razvili možnost, da nam naš agent kateri vsakodnevno pregleduje razpise, naknadno pošlje razpis, ki ga vi niste dobili, pa čeprav bi na osnovi nastavitve Iskalnega profila morali dobiti.

Z tem želimo še bolj tesno sodelovati z vami in vam omogočiti, da dobivate vse razpise, ki so povezani z vašo dejavnostjo, pravočasno in pregledno.

 

Nazaj

Spremljanje razpisov

Spremljajte vse dnevne objave javnih razpisov in objav iz Sloveniji in Evropske unije (TED).

Elektronska sporočila, ki jih boste prejemali,  bodo oblikovana po meri, saj bodo vsebovala zgolj tuste javne razpise in naročila, ki ustrezajo Vašim potrebam in dejavnosti Vašega podjetja.

Brskate lahko tudi po arhivu že objavljenih naročil.

[Naslednji]

Informacije o javnih razpisih

Na naši spletni strani povzemamo osnovne informacije o razpisih ter Vam pomagamo, da v množici različnih naročil hitro najdete pot do tistih, ki so za Vas najbolj zanimivi. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

[Naslednji]

O nas

Od leta 2009 se ukvarjamo s spremljanjem javnih naročil in razpisov. Naš cilj je postati pomemben del evropskega informacijskega trga javnih naročil. Sledimo cilju oblikovanja sistema, ki se izvaja v državah EU kot vir pomembnih informacij o javnih razpisih in naročilih. Svojim naročnikom tako pomagamo pri pridobivanju novih strank doma in v tujini.

[Naslednji]

Zemljevid

Ali vas zanima, koliko javnih razpisov in naročil je trenutno aktualnih v določeni regiji? Premaknite kazalec na ustrezno regijo!

 NUTS zemljevid