E-poštni naslov Geslo

Pozabil sem geslo

 

Spremljanje slovenskih javnih razpisov

Javna obvestila v Sloveniji in Evropski uniji

O nas

 

Kontakt

E-mail: info@informator-javnihrazpisov.si

Sedež podjetja: Soroksári út 56 II/14, 1095 Budimpešta, Madžarska

Naša ekipa

S spremljanjem javnih razpisov in obvestil se ukvarjamo že od leta 2009. Naš cilj je postati pomemben posrednik na področju javnih naročil. Naši strokovnjaki razvijajo spletni portal za vse države Evropske unije, ki ponuja pomembne informacije tako naročnikom kot ponudnikom doma in v tujini. Želimo si, da bi naši naročniki v nas našli partnerja, ki jih bo vodil skozi zapleten sistem javnega naročanja ter jim pravočasno zagotovil ustrezne informacije o javnih razpisih, objavah ter naročilih. Postati želimo kompas za posredovanje objav in svojim naročnikom tako odpirati vrata do zanje pomembnih naročil in novih poslovnih priložnosti.

Razvijalec in upravljalec spletne strani in storitve

Podjetje Dolphio Technologies d.o.o.  INFORMATOR O JAVNIH RAZPISIH je razvilo spletno stran in upravlja s storitvijo. Oddelek za razvoj programske opreme se ustvarja predvsem z inovativnimi spletnimi storitvami, razvija pa tudi mobilne aplikacije.

Smo družba, ki v zadnjih nekaj letih dinamično raste, kar je glavni razlog, da smo del seznama Deloitte's Technology Fast 50 najhitreje rastočih družb na področju Srednje Evrope od leta 2011 pa vse do danes.

Novice

20.04.2020

Smernice Evropske komisije o uporabi okvira za javno naročanje v izrednih razmerah zaradi krize v zvezi z boleznijo COVID-19

Bolezen COVID-19 je povzročila zdravstveno krizo, ki zahteva hitre in pametne rešitve..

08.06.2018

Pomoč pri sistemu javnega naročanja

Vsebinska ter tehnična pomoč

[Naslednji]

Informacije o javnih razpisih

Na naši spletni strani povzemamo osnovne informacije o razpisih ter Vam pomagamo, da v množici različnih naročil hitro najdete pot do tistih, ki so za Vas najbolj zanimivi. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

[Naslednji]

O nas

Od leta 2009 se ukvarjamo s spremljanjem javnih naročil in razpisov. Naš cilj je postati pomemben del evropskega informacijskega trga javnih naročil. Sledimo cilju oblikovanja sistema, ki se izvaja v državah EU kot vir pomembnih informacij o javnih razpisih in naročilih. Svojim naročnikom tako pomagamo pri pridobivanju novih strank doma in v tujini.

[Naslednji]

Zemljevid

Ali vas zanima, koliko javnih razpisov in naročil je trenutno aktualnih v določeni regiji? Premaknite kazalec na ustrezno regijo!

 NUTS zemljevid