E-poštni naslov Geslo

Pozabil sem geslo

 

Spremljanje slovenskih javnih razpisov

Javna obvestila v Sloveniji in Evropski uniji

Pogosto zastavljena vprašanja

Tukaj lahko najdete odgovore na najbolj pogosta vprašanja.

Informator-javnirazpisi.si  storitev

Kakšno storitev ponuja Informator-javnihrapisov.si?

Storitev nenehno sledi slovenskim in evropskim razpisom za javna naročila, oglase razvršča po skupinah in omogoča pošiljanje oglasov registriranim uporabnikom spletne strani preko e-pošte.Prav tako pa omogoča registriranim uporabnikom nastavitev svojega profila iskanja po dejavnostih,ki jih sami izberejo.

Informator-javnihrazpisov.si  ne sledi samo ponudbam, temveč spremlja tudi oglase drugih vrst in s tem uporabnika seznanja z rezultati razpisov javnih naročil, kot tudi z že izpolnjenimi pogodbami. Na ta način vam omogoča, da sledite tudi naročila vaših konkurentov. 

 

Profili iskanja

Kaj pravzaprav so profili iskanja?

Registrirani uporabniki si lahko nastavijo profile iskanja na način, da izberejo teme, ki so zanje zanimive, prav tako pa lahko izbirajo tudi med že vnaprej pripravljenimi kategorijami brskanja, ki so pripravljene s strani: informator-javnirazpisi.si

Rezultati iskanja za javna naročila

Kako lahko navedem katera javna naročila me zanimajo?

V svojih iskalnih profilih imate možnost navedbe ključne besede za brskanje, izbirate lahko med različnimi področji dejavnosti, ki so razvrščene glede na uradno CPV razvrščanje, objave lahko nastavite glede na geografsko področje ali pa izkoristite možnost naprednih nastavitev. 

Koliko profilov iskanja lahko namestim-izberem?

Lahko navedete in sledite kategorijam po vaši želji.

Kako vpliva na ceno storitev,če navedem več ključnih besed,nastavim več iskalnih profilov ali če sledim več državam?

Če znotraj enega iskalnega profila navedete več ključnih besed oziroma pogojev za iskanje, to ne bo vplivalo na ceno storitev. Cena pa se spreminja glede na število iskalnih profilov. V paketu KF MINI si lahko nastavite največ 2 profila, v paketu KF START največ 5 profilov in v paketu KF PRO neomejeno število iskalnih profilov.
Kot naš naročnik imate možnost namestitve vnaprej določenih kategorij brskanja ali pa si iskalni profil ustvarite sami z nastavitvami po vaši meri. 

 

Profil dejavnosti

Kaj sploh je „profil dejavnosti”?

Takoj po sklenitvi naročnine bo vaše podjetje prejemalo objave javnih naročil, ki so vam v interesu. Zato vam bomo glede na izbrano glavno kategorijo namestili vaš prvi iskalni profil, ki ga pa lahko kasneje kadarkoli spremenite in prilagodite vašim željam.

Brskanje po arhivu

Ali lahko brskam tudi med starimi objavami?

V menijski vrstici se nahaja zavihek Arhiv, ki vam ponuja brskanje po starih objavah javnih naročil. Vsebuje vse aktualne objave, ki so bile objavljene v zadnjih 60-tih dneh od dneva brskanja. 

Ali vpliva na ceno storitev, če uporabljamo funkcijo brskanja po arhivu?

Brskanje po arhivu ne bo spremenilo cene storitev za sledenje objav javnih naročil.

E-mail naslovi

V kakšni obliki bom dobil/a obvestilo o javnih naročilih?

Ob registraciji vsak uporabnik navede e-mail naslov oziroma po želji tudi več e-mail naslovov. Sistem bo ob vsaki novi objavi za javna naročila na navedene e-mail naslove poslal obvestilo v katerih lahko najdete naročila glede na profil iskanja, ki ste ga navedli. Med objavami pa lahko brskate tudi če vstopite na spletno stran za uporabnike.

Na koliko email naslovov lahko dobivam obvestila?

V okviru ene naročnine lahko dobite rezultate sledenja objav za javna naročila na 4 različne e-mail naslove.

Države

Katere so tiste države, katerih objave za javna naročila si lahko ogledam?

Ogledate si lahko objave javnih naročil za Slovenijo in države Evropske unije (TED). Med državami, ki niso članice Evropske unije pa so vam na razpolago objave za Albanijo, BIH, Belorusijo, Islandijo, Lichtenstein, Bivšo Jugoslovanko republiko Makedonijo, Moldavijo, Črno goro, Srbijo, Švico, Ukrajino in Rusijo.

Čas testiranja

Storitev me zanima! Ali jo lahko brezplačno preizkusim?

Ponujamo vam 7-dnevno brezplačno testno obdobje, v katerem lahko našo spletno stran v celoti uporabljate. Namestite si lahko neomejeno število iskalnih profilov oziroma lahko le te izberete iz pripravljenega seznama (24 glavnih kategorij in 72 podkategorij). Po izteku testnega obdobja se dostop do spletne strani avtomatsko prekine.

Začnite z testiranjem naše storitve za sledenje javnih naročil sedaj!

Naročnina

Zanima me storitev za sledenje objav za javno nabavo! Kako lahko postanem naročnik?

Naš naročnik lahko postanete hitro in enostavno preko spletne strani z klikom na:http:informator-javnihrazpisov.si

Po prejemu kupnine za naročnino vam bomo aktivirali vaš račun, v celotnem naročniškem obdobju pa vam bo na razpolago informacija o datumu poteka naročnine. Na izbiro imate različne pakete, ki so prilagojeni glede na vaše potrebe:

 

Naročniški paketMINI
Maksimalno do 2 iskalna profila
START
Maksimalno do 5 iskalnih profilov
PRO
Neomejeno število iskalnih profilov
6-mesečno naročniško obdobje79,90 Evro + davek147,90 Evro + davek282,90 Evro + davek
Letna naročnina141,90 Evro + davek261,90 Evro + davek504,90 Evro + davek

Imate dodatna vprašanja?

Če na svoje vprašanje niste našli odgovora nas pokličite na 017775177 ali pa nam pišite na naslov info@informator-javnihrazpisov.si 

Novice

20.04.2020

Smernice Evropske komisije o uporabi okvira za javno naročanje v izrednih razmerah zaradi krize v zvezi z boleznijo COVID-19

Bolezen COVID-19 je povzročila zdravstveno krizo, ki zahteva hitre in pametne rešitve..

08.06.2018

Pomoč pri sistemu javnega naročanja

Vsebinska ter tehnična pomoč

[Naslednji]

Informacije o javnih razpisih

Na naši spletni strani povzemamo osnovne informacije o razpisih ter Vam pomagamo, da v množici različnih naročil hitro najdete pot do tistih, ki so za Vas najbolj zanimivi. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

[Naslednji]

O nas

Od leta 2009 se ukvarjamo s spremljanjem javnih naročil in razpisov. Naš cilj je postati pomemben del evropskega informacijskega trga javnih naročil. Sledimo cilju oblikovanja sistema, ki se izvaja v državah EU kot vir pomembnih informacij o javnih razpisih in naročilih. Svojim naročnikom tako pomagamo pri pridobivanju novih strank doma in v tujini.

[Naslednji]

Zemljevid

Ali vas zanima, koliko javnih razpisov in naročil je trenutno aktualnih v določeni regiji? Premaknite kazalec na ustrezno regijo!

 NUTS zemljevid