Obvestila o javnih naročilih iz Slovenije in držav Evropske unije +386 17 775 177 Ob delovnih dneh 10:00-16:00

Objave

Pri storitvi spremljanja javnih naročil lahko s pomočjo CPV kod ali ključnih besed za iskanje vnaprej določite iskalne profile in si prilagodite iskalne nastavitve. Na spodnjem seznamu si lahko ogledate 24 glavnih kategorij. Za kategorijami v oklepaju je prikazano število vseh  oskrbovalnih panog v Sloveniji in Evropski uniji, objavljenih v zadnjih 7ih dneh.

V primeru težav z nastavitvami se obrnite na nas. Na voljo smo Vam na elektronskem naslovu info@informator-javnihrazpisov.si

 

PredlagateljTip kategorijaVsebina
SIuradno ime: DOM UPOKOJENCEV PTUJObvestilo o javnem naročiluSlovenija Ptuj Bolniške postelje
SIuradno ime: MINISTRSTVO ZA OBRAMBOOddaja naročilaSlovenija Ljubljana Postelje, posteljnina in specialni mehki izdelki
SIuradno ime: JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o.Oddaja naročilaSlovenija Ljubljana Stavbno pohištvo
SIuradno ime: MINISTRSTVO ZA OBRAMBODodatne informacije Slovenija Ljubljana Pohištvo
SIUradno ime OBČINA VERŽEJ Poštni naslov: Ulica bratstva in enotnosti 8 Poštna številka: 9241 Šifra NUTS: SI Kraj ...PopravekPredmet tega javnega naročila je dobava in vgradnja kuhinjske opreme za kuhinjo novega vrtca v Veržeju, ki je v fazi gradnje.
SIUradno ime OBČINA VERŽEJ Poštni naslov: Ulica bratstva in enotnosti 8 Poštna številka: 9241 Šifra NUTS: SI Kraj ...PopravekPredmet tega javnega naročila je dobava in vgradnja kuhinjske opreme za kuhinjo novega vrtca v Veržeju, ki je v fazi gradnje.
SIUradno ime JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o. Poštni naslov: Vodovodna cesta 90 Poštna številka: 1000 ...Obvestilo o oddaji naročilaPredmet javnega naročila je zamenjava segmentnih vrat po naslednjih sklopih:  Sklop 1: Vrata MBO-B,  Sklop 2: Vrata MBO-M.
SIUradno ime OBČINA VERŽEJ Poštni naslov: Ulica bratstva in enotnosti 8 Poštna številka: 9241 Šifra NUTS: SI Kraj ...Obvestilo o oddaji naročila male vrednostiPredmet tega javnega naročila je dobava in vgradnja kuhinjske opreme za kuhinjo novega vrtca v Veržeju, ki je v fazi gradnje.
SIUradno ime MINISTRSTVO ZA OBRAMBO Poštni naslov: Vojkova cesta 55 Poštna številka: 1000 Šifra NUTS: SI Kraj ...PopravekKovinsko pohištvo
SIUradno ime NEPREMIČNINE CELJE, upravljanje, gospodarjenje in trgovanje z nepremičninami d.o.o. Poštni naslov: ...Obvestilo o oddaji naročilaZamenjava stavbnega pohištva na fasadnem obodu v praznih in zasedenih stanovanjih na večstanovanjskih objektih Pod gabri 21 do 23 in Pod gabri 25 do 29.