E-poštni naslov Geslo

Pozabil sem geslo

 

Spremljanje slovenskih javnih razpisov

Javna obvestila v Sloveniji in Evropski uniji

Pomoč pri sistemu javnega naročanja 08.06.2018

Izpolnjevanje obrazcev javnih naročil, včasih pa tudi njihovo razumevanje, lahko marsikoga odvrne od prijave na javni razpis ter s tem od možnega zaslužka. Zato Vam je Portal javnih naročil vedno na voljo za reševanje težav, prav tako pa je pravi naslov za vprašanja glede sistema javnega naročanja, uporabe obrazcev, ESPD, izvedbe postopkov ter zakonskih določil. 

Vse kontakte lahko najdete na povezavi http://www.djn.mju.gov.si/resources/files/Sistem_javnega_narocanja/DJNnovice/DJNnovice_maj_2018_eJN_in_UZeJN.pdf 

Vaš Informator

 

Nazaj

Spremljanje razpisov

Spremljajte vse dnevne objave javnih razpisov in objav iz Sloveniji in Evropske unije (TED).

Elektronska sporočila, ki jih boste prejemali,  bodo oblikovana po meri, saj bodo vsebovala zgolj tuste javne razpise in naročila, ki ustrezajo Vašim potrebam in dejavnosti Vašega podjetja.

Brskate lahko tudi po arhivu že objavljenih naročil.

[Naslednji]

Informacije o javnih razpisih

Na naši spletni strani povzemamo osnovne informacije o razpisih ter Vam pomagamo, da v množici različnih naročil hitro najdete pot do tistih, ki so za Vas najbolj zanimivi. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

[Naslednji]

O nas

Od leta 2009 se ukvarjamo s spremljanjem javnih naročil in razpisov. Naš cilj je postati pomemben del evropskega informacijskega trga javnih naročil. Sledimo cilju oblikovanja sistema, ki se izvaja v državah EU kot vir pomembnih informacij o javnih razpisih in naročilih. Svojim naročnikom tako pomagamo pri pridobivanju novih strank doma in v tujini.

[Naslednji]

Zemljevid

Ali vas zanima, koliko javnih razpisov in naročil je trenutno aktualnih v določeni regiji? Premaknite kazalec na ustrezno regijo!

 NUTS zemljevid