E-poštni naslov Geslo

Pozabil sem geslo

 

Spremljanje slovenskih javnih razpisov

Javna obvestila v Sloveniji in Evropski uniji

Informacije o javnih razpisih

Naše podjetje je kot neodvisni posrednik dejavno na slovenskem in evropskem trgu javnih razpisov, naročil in objav. Svojim naročnikom uspešno posredujemo obvestila o javnih razpisih, objavah in naročilih že od leta 2009.

Prednost našega podjetja je, da s pomočjo naših podružnic znotraj Evropske unije uporabnike podrobneje seznanjamo z evropskimi javnimi razpisi, ki ustrezajo potrebam njihovih podjetij.

Kaj so javna naročila?

Javna naročila so celoten skupek dejanj, ki jih naročniki opravijo s ciljem gospodarne in transparentne nabave blaga, storitev ali gradbenih del. Zavezani k izvajanju javnih naročil so posredni ali neposredni porabniki državnega ali lokalnega proračuna. Namen javnega naročila je optimizirati stroške vladnih inštitucij in hkrati omogočiti preglednejšo in transparentnejšo porabo javnih sredstev. Slovenija je kot članica EU sprejela zakone, ki so urejeni v skladu z ostalimi članicami EU.

Kaj so CPV kode?

CPV kode (Common Procurement Vocabulary) predstavljajo enotni besednjak (klasifikacijski sistem) javnih naročil ter pripomorejo k standardizaciji naročil, števila blaga ter storitev.

 

Spletne povezave

Seznam povezav ter zakonskih določil s področja javnih razpisov

Portal e-narocanje Objava vseh razpisov v Republiki Sloveniji

TED – Tenderers Electronic Daily Dopolnilo k Uradnemu listu Evropske unije

Direktorat za javno naročanje Direktorat za javno naročanje

SIMAP Portal evropskih javnih naročil

Zakoni in zakonodaja na področju javnega naročanja Zakoni, spremembe ter uredbe

CPV kode javnih naročil Seznam CPV kod

 

 

 

Novice

20.04.2020

Smernice Evropske komisije o uporabi okvira za javno naročanje v izrednih razmerah zaradi krize v zvezi z boleznijo COVID-19

Bolezen COVID-19 je povzročila zdravstveno krizo, ki zahteva hitre in pametne rešitve..

08.06.2018

Pomoč pri sistemu javnega naročanja

Vsebinska ter tehnična pomoč

[Naslednji]

Informacije o javnih razpisih

Na naši spletni strani povzemamo osnovne informacije o razpisih ter Vam pomagamo, da v množici različnih naročil hitro najdete pot do tistih, ki so za Vas najbolj zanimivi. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

[Naslednji]

O nas

Od leta 2009 se ukvarjamo s spremljanjem javnih naročil in razpisov. Naš cilj je postati pomemben del evropskega informacijskega trga javnih naročil. Sledimo cilju oblikovanja sistema, ki se izvaja v državah EU kot vir pomembnih informacij o javnih razpisih in naročilih. Svojim naročnikom tako pomagamo pri pridobivanju novih strank doma in v tujini.

[Naslednji]

Zemljevid

Ali vas zanima, koliko javnih razpisov in naročil je trenutno aktualnih v določeni regiji? Premaknite kazalec na ustrezno regijo!

 NUTS zemljevid